Klachten
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@giftpassion.nl of via ons contactformulier. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Herroepingsrecht
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Als het pakket beschadigd bij u aankomt, gelieve de levering te weigeren. Als het ontvangen product beschadigd is, bent u verplicht om ons op de dag van ontvangst van het pakket op de hoogte te stellen op het telefoonnummer dat op de website staat of per e-mail, anders worden latere klachten niet in behandeling genomen.